Relat de diumenge, taller documentació i arxiu

mostra-PratBarrina

La tarda de diumenge al Local social de Sant Mateu vam continuar les sessions de cerca, documentació i arxiu de fotografies antigues de Sant Mateu i pobles de l’entorn.

Un grup de veïns i veïnes vam comentar, tot documentant, els esdeveniments, persones i indrets que aquestes imatges mostraven. Recordem que aquestes formacions s’enfoquen especialment des del punt de vista interpretatiu de les fonts orals com un recurs des del qual interpretar el paisatge i els canvis socioculturals, ecològics i naturals que les poblacions han viscut envers aquest entorn. Alhora, es busca que, dins el vostre interès, pogueu recollir pel vostre compte els veïns i veïns també relats i documentació per engrandir aquest arxiu local.

No us perdeu el retorn del divendres 23 a les 18h al Casal de Castelltallat amb la presentació de l’arxiu de mmòria generat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>