Tallers per aprendre a conservar i documentar fotografies antigues

P1000351

Seguint la sessió de recull, digitalització i documentació de fotografies iniciada a l’agost, aquesta última setmana s’han realitzat dos taller (les tardes dels dies 10 i 14 d’octubre), en els que s’han recollit més fotografies de Sant Mateu i de poblacions de l’entorn.

Una desena de veïnes ens vam trobar a la rectoria de Salo el primer dia, i al local social de Sant Mateu el segon, aportant una considerable quantitat de fotografies a l’arxiu que el projecte Memòria i Paisatge a Sant Mateu està contribuïnt a generar.

La ubicació en el mapa de les fotografies ajudava a situar els esdeveniments en l’entorn, i així facilitar un reconeixement dels canvis socioculturals, econòmics i naturals de manera contextualitzada i inclús en primera persona!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>