Relat de la caminada de Paisatges d’aigua

P1000373

L’activitat va tenir lloc dissabte 17 pel matí, i va ser un itinerari guiat sota la temàtica “Paisatges d’aigua – La riera de Salo i la riera de Coaner”. L ainterpretació dels boscos es va centrar en la diversitat i especifitat en zones de ribera com els que trobem a la riera de Salo i de Coaner. Els canvis entre la vegetació de l’obaga i la solana van marcar també un criteri interpretatiu de l’entorn que ens anàvem trobant. Finalment, vam visitar el forn de pega del Semís, on el seu propietari ens en va explicar la història i usos d’aquest antic derivat ja en desús.

No us perdeu la caminada del proper dissabte, dia 24. “Conreus i bosc – Sant Mateu de Bages”, de 9 a 14h, des de CAn Salada, en uns 10 km aproximadament.

 

P1000379

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>