Relat de la Caminada de dissabte a Sant Mateu

P1000403

Dissabte vam poder gaudir d’una caminada entre conreus i bosc de Sant Mateu, interpretant el mosaic de boscos de pi blanc i conreus dels entorns de Sant Mateu. Des d’aquesta es va poder fer un bon relat de la evolució dels conreus (especialment cereals i vinya). Els i les assistents relatàven en primera persona els canvis vistos en aquest entorn, especialment l’avenç de les pinedes, guanyant terreny després dels focs del 1994 i 1998.

Les caminades es valoren molt positivament, pel fet de ser no nomès un espai d’aprenentatge i sensibilització ambiental, sinó un punt de trobada i un espai per compartir vivències i experiències amb l’entorn que ens identifica.

No us perdeu la última caminada, “Roures d’avui i d’ahir”, aquest dissabte 31, de 9 a 14h (des de Prat Barrina)!

P1000420

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>