Exposició i Taller de video!

DSC_0067

Aquest dissabte es va realitzar l’activitat doble d’exposició del projecte “Quaderns de Viatge: Memòria Popular en Super 8mm”, de 17 a 19h a la Rectoria de Castelltallat. Aquesta era sobre cintes de super 8 mm i esdeveniments de la zona retratats entre els anys 60 i 80, així com una formació posterior en audiovisuals, en el que vam jugar amb la càmera de video tot recordant anècdotes en relació al nostre entorn.

Vam ser una desena de persones, i es va valorar molt positivament l’activitat. Un cop allà, es recordava als veïns i veïnes que els hi hagués fet gràcia participar tant en el visionat de cintes de super 8 mm com en l’ús de la càmera i l’aprenentatge de fer un petit guió (activitat a càrrec del realitzador Toni Marín).

Apunteu-vos a les següents i ja últimes activitats del projecte!

Dissabte 31 caminada matinal “Roures d’avui i d’ahir” des de Prat Barrina a les 9h.

Divendres 30, fem el taller que va quedar pendent divendres 23, d’arxiu de fotografies i relats, un arxiu de la memòria dels pobles de SAnt Mateu i entorn. Presentarem el recull d’entrevistes, fotografies i altres documents que col·lectivament hem anat acumulant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>