Formació en entrevistes

prova-camera

Ahir dimecres 14, després del taller de fotografies, es va complementar aquesta activitat amb una formació per tal d’esdevenir o perfeccionar la tècnica per realitzar entrevistes en profunditat, filmar, i arxivar entrevistes.

L’objectiu va ser el de facilitar a la dotzena d’assitents, els recursos i coneixements bàsics per tal d’iniciar per pròpi compte el recull de fonts orals. És a dir, el testimoni d’històries de vida d’aquells veïns i veïnes que per edat aporten al municipi un relat que forma part del patrimoni material del territori. Aquestes formacions s’enfoquen especialment des del punt de vista interpretatiu de les fonts orals com un recurs des del qual interpretar el paisatge i els canvis socioculturals, ecològics i naturals que les poblacions han viscut envers aquest entorn.

Aquesta iniciativa continua. Apunta’t a les sessions del 18 d’octubre de 17 a 19:30h també al Local Social de Sant Mateu, per cercar, documen tar i arxivar fotografies antigues.

El divendres 23 d’octubre de 18 a 20:30h al Casal de Castellatallat farem una xerrada sobre com arxivar fotografies antigues i presentarem l’arxiu de la memòria dels pobles, plantejant què hi podeu trobar i com funcionarà.

No us oblideu de l’exposició “Quaderns de Viatge: Memòria Popular en Super 8mm”, de dissabte 24 de 17 a 19h sobre cintes de super 8 mm i esdeveniments de la zona. Així com la formació posterior en audiovisuals, en el que tocarem les càmeres, tot jugant i aprenent a recollir testimonis passats, testimonis vius!

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>