Relat de la caminada a l’obaga de Castelltallat

caminada-castelltallat

Diumenge vam fer un itinerari a peu pels boscos de pinassa de l’obaga de Castelltallat. Vam poder interpretar tant la naturalesa dels canvis en els boscos de pinassa, com relacionar-ho amb l’afectació dels focs del 1994 i 1998. Records i vivències personals també van acompanyar el relat dels canvis d’aquest entorn, un no es deslligava de l’altre.

En el llibret de ruta elaborat per l’ocasió hi trobem tant una part interpretativa en clau ambiental, com social, especialment dels esdeveniments del 1994 i 1998. Els textos venen acompanyats pel relat personal de veïns i veïnes de la zona.

En breu es podrà consultar el dossier de ruta i interpretació “Els boscos de pinassa – L’obaga de Castelltallat” en aquesta web.

No us perdeu la sortida de dissabte 17 “Paisatges d’aigua – La riera de Salo i la riera de Coaner” de 9 a 14h, uns 12km amb sortida i arribada a Cal Paradís.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>