Taller de fotografies antigues

P1000346

Aquest diumenge 2 d’agost vam realitzar al Casal de Castelltallat una taller per recollir fotografies antigues de Sant Mateu de Bages i pobles del voltant.

En un ambient familiar, no només es van recollir multitud de fotografies amb mostres de persones, esdeveniments i indrets emblemàtics de Sant Mateu i pobles de l’entorn, sinó que també es va procedir a digitalitzar-les, tot documentant les fotografies i compartint les tècniques per a fer-ho.

El taller es complementarà amb un parell de sessións el dissabte 10 i el dimecres 14 d’ocutubre, en els quals ampliarem la convocatòria per recolliri digitalitzar més fotografies, així com per ubicar-les sobre un mapa de la zona.

 

Entre tots i totes mirem d’escriure la història dels pobles de Sant Mateu de Bages en el marc del projecte Memòria i Paisatge a Sant Mateu de Bages!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>